آيا دما و روش هاي صحيح نگهداري گوشت سرد و منجمد را مي دانيد؟
آيا دما و روش هاي صحيح نگهداري گوشت سرد و منجمد را مي دانيد؟
براي فروش يا سرو گوشت تازه، خوشمزه و مهمتر از همه بي خطر، ضروري است که دستورالعمل هاي ايمني مواد غذايي را رعايت کنيد. در اين مقاله ما دماي صحيح نگهداري گوشت در سردخانه را بررسي مي کنيم و راه هايي را براي اطمينان از اينکه کسب و کار شما به اين موارد پايبند است را بررسي مي کنيم.
دما براي گوشت منجمد چند درجه بايد باشد ؟
به محض ذبح حيوان، باکتري هاي مضر روي گوشت خام شروع به رشد مي کنند، به همين دليل است که محصول بايد در سريع ترين زمان ممکن منجمد شود. زمان براي حفظ طعم، بافت و زيبايي شناسي و همچنين جلوگيري از رشد باکتري هاي بد ضروري است.
طبق قانون، گوشت خام بايد حداقل در دماي -18 درجه منجمد نگه داشته شود تا از رشد باکتريهاي مضر جلوگيري شود و مصرفکنندگان در برابر بيماري محافظت شوند. اين فقط يک حداقل است. هر چيزي گرمتر از اين باشد و گوشت براي فروش امن نخواهد بود. بسياري از مشاغل درگير در صنعت گوشت سرمايه گذاري در فريزرهاي انفجاري را انتخاب مي کنند که مي توانند گوشت را خيلي سريع و موثر منجمد کنند.
اگر مراحل نگهداري به درستي رعايت شده باشد، جدول زير نشان مي دهد که انواع مختلف گوشت براي مدت زماني که در دماي -18 درجه سانتيگراد منجمد مي شوند تا چه مدت تازه مي مانند:
گوشت گاو و بره معمولا زمان نگهداري طولاني تري دارند زيرا از چربي هاي سخت تشکيل شده اند که تا حدي اشباع شده اند. با اين حال، گوشت گوساله و خوک، که گوشتهاي نسبتاً جوانتري هستند، بسيار سريعتر خراب ميشوند زيرا سطح چربي اشباعشده کمتري دارند.
علاوه بر پيروي از دستورالعمل هاي فوق، بررسي هاي کنترل کيفيت مناسب نيز بايد قبل از فروش به مصرف کنندگان انجام شود.
نگهداري گوشت در يخچال منزل يا فروشگاه
گوشت و مرغ سرد شده را که در ظرفي در يخچال نگهداري مي شود بايد در دمايي که بيش از 4 درجه سانتيگراد نباشد نگهداري شود تا به طور موثري از رشد باکتري هاي بيماري زا خطرناک جلوگيري شود. هر چيزي گرمتر از اين مصرف کنندگان را در معرض خطر بيماري قرار مي دهد. اگر شما يک کسب و کار در صنايع غذايي هستيد، بهترين دماي عمل براي نگهداري گوشت خام بايد به دقت رعايت شود.
وقتي صحبت از نگهداري گوشت در يخچال مي شود، به عنوان يک قاعده کلي، هر چه زودتر گوشت پس از خريد مصرف شود، ايمن تر است. جدول زير نشان مي دهد که چه مدت مي توانيد انواع مختلف گوشت را در يخچال نگهداري کنيد:
وقتي صحبت از سرو گوشت براي مصرف مي شود، هميشه به حواس خود اعتماد کنيد زيرا ممکن است برخي از محصولات زودتر يا آهسته تر از بقيه فاسد شوند. اگر درست به نظر نمي رسد يا بوي مناسبي ندارد، از آن استفاده نکنيد!
اگر قصد نداريد گوشت را در بازه هاي زماني جدول بالا سرو کنيد، هميشه بهتر است آن را منجمد کنيد تا در ايمن ترين و خوشمزه ترين حالت خود نگه داريد
چگونه مي توانم گوشت را به طور موثر ذخيره کنم؟
داشتن تجهيزات مناسب براي نگهداري مقرون به صرفه و ايمن گوشت ضروري است. Green Cooling متخصصان تبريد در صنايع غذايي هستند. ما مي توانيم يک راه حل سفارشي براي کسب و کار شما ارائه دهيم که به شما امکان مي دهد به طور موثر محصولات را براي مدت زمان طولاني تري تازه نگه داريد.
ما توسط مشاوران و اپراتورهاي سايت به دليل توانايي طراحي و نصب سيستم هاي تبريد که بالاترين سطح کارايي و عملکرد سايت را براي برنامه هاي کاربردي مهم ارائه مي دهند، شناخته شده ايم. هدف ما ارائه کارآمدترين و کاربردي ترين راه حل هاي ذخيره سازي سرد و صفحه نمايش سرد است.
امروز با تيم ما صحبت کنيد تا بيشتر بدانيد، يا وب سايت ما را مرور کنيد تا طيف وسيعي از خدمات تبريد ما را براي صنايع غذايي مشاهده کنيد
.