بهترين وکيل تهران
بهترين وکيل تهران
موسسه حقوقي تهران وکيل اين امکان را دارد که بهترين وکيل تهران را براي پرونده شما قراداده تا با خيال راحت و فراق بال بتوانيد روند کاري پرونده رادنبال کنيد
بيشتر افراد علاقه مند هستند که پرونده هاي خود را به بهترين وکيل پايه يک دادگستري محول کنند. شرايط وکلا بسيار شبيه به پزشکان است و همانطور که در بيماريهاي سخت انسان به هر پزشکي اعتماد نمي کند در انتخاب بهترين وکيل تهران هم بايد دقت زيادي وجود داشته باشد. گاهي ديده شده است که افرادي با سوء استفاده از نا آگاهي مردم، خود را وکيل دادگستري معرفي و مبالغ هنگفتي را به عنوان حق الوکاله از آنان گرفته اند. در صورتي که، هيچ مجوزي براي وکالت در دادگاه ها نداشته و با وعده هاي پوچ و بي اساس از جمله وجود آشنايي با برخي افراد داراي نفوذ، اقدام به اخاذي و به اصطلاح کار چاق کني کردهاند.
وکالت درمعني لغوي به معني واگذار نمودن مي باشد و در اصطلاحات حقوقي، وکالت عقدي است که به موجب آن يکي از طرفين ، طرف ديگر را براي انجام کاري نايب يا وکيل خود مي نمايد. همچنين وي ميتواند در سمت مشاوره حقوقي به شما کمک کند. قانون مدني وکالت را چنين تعريف کرده است : وکالت عقدي است که به موجب آن يکي از طرفين طرف ديگر را بر انجام امري نايب خود قرار مي دهد. با انعقاد عقد وکالت، وکيل و موکل در برابر يکديگر حق و تکليف يافته، داراي روابط حقوقي، وظايف و مسئوليت هاي متقابلي مي شوند.
در انتخاب بهترين وکيل پايه يک تهران دقت داشته باشيد. زيرا انتخاب يک وکيل خوب در انجام يک پرونده بسيار موثر هست و اين وکيل مي باشد که مي تواند نقش بسزايي در امور وکالتي شما داشته باشد. موسسه حقوقي تهران وکيل، يکي از موسسات قديمي داراي بهترين وکيل تهران مي باشد و قادر مي باشد متناسب با پرونده شما، بهترين وکيل را معرفي کند. اگر شما در انتخاب بهترين وکيل تهران دچار سردرگمي شديد مي توانيد از مشاوره رايگان موسسه استفاده کنيد تا آنها شما را راهنمايي کنند.
ويژگي بهترين وکيل تهران
1- تحقيق كنيد زيرا بايد ازتوانايي علمي ، شهرت ، تجربه ، حسن اخلاق و حق الوكاله و ساير خصوصيات بهترين وکيل تهران مطمئن شويد تابتوانيد كه پرونده اي كه گاه سرنوشت زندگي شمارا رغم خواهد زد ، به دستان با كفايت وي بسپايد.
2- هيچگاه صرفاً به تبليغاتي كه يك وكيل كرده است اكتفا نكنيد. تبليغات تلويزيوني ، اينترنتي و ساير رسانه هاي گروهي معيار و ملاك مناسبي براي تحقيق نيستند. مي توانيد به كانون وكلاي دادگستري مراجعه كنيد و در مورد سابقه وكيلي كه قصد انتخاب آن را داريد مطلع شويد.
3- سن و جنس وكيل ( زن يا مرد بودن ) ملاك ومعيار مناسبي براي خوب بودن يا بد بودن بهترين وکيل پايه يک دادگستري در تهران نيست. گاهي اوقات يك وكيل تحصيل كرده جوان بسيار مي تواند از يك وكيل سالخورده و به ظاهر با تجربه به كار شما بيايد. زن يا مرد بودن وكيل نيز خيلي اهميت ندارد و ملاك علم ، شهرت و حسن خلق اوست.
4- كسي كه عنوان وكيل و مشاور حقوقي را اخذ مي كند علاوه براين كه حداقل مدرك كارشناسي رشته حقوق را دارد ، مراحل بسيار سخت كانون وكلا را براي دريافت پروانه گذرانده است.
تهران وکيل با داشتن سابقه همکاري طولاني با بهترين وکيل تهران شما را در امر مشاوره و معاضدت حقوقي به صورت تخصصي ياري مي نمايد.
اين گروه با ايجاد دپارتمان هاي مختلف حقوقي به صورت اختصاصي در موارد مختلف اقدام نموده. از جمله دپارتمان هاي اين مجموع مي توان به دپارتمان کيفري، ملکي ، اداره ، کار و ثبتي اشاره نمود که با به کارگيري بهترين وکلاي تهران اقدام به طرح دعوا ، شکايت يا دفاع از موکل در تمامي مراجع ذي صلاح مي کند.
وکلاي اين مجموع داراي تخصص، تجربه و سابقه طولاني در امر وکالت و مشاوره مي باشند و با پوشش دادن تمامي مباحث و مشکلاتي حقوقي ، موکل را از مراجعه به هر ارگان ، نهاد يا دفتر وکالت ديگري بي نياز مي کنند.
بنابراين شما مي توانيد بهترين وکيل تهران را در مورد حقوقي از تهران وکيل بخواهيد و طرح شکايت يا دعوا ودفاع از خود را به بهترين وکلاي تهران که با اين مجموع فعاليت مي کنند بسپاريد.
امروز به دليل تخصصي شدن مباحث حقوقي بايد در انتخاب بهترين وکيل متخصص در موضوع ما نحن في دقت شود.
زمينه هاي مختلف حقوقي منجر شده است به اينکه موسسه ما داري متخصص ترين وکلا در زمينههاي مختلف را گرد هم آورده و مجموعهاي از متبحرترين ها را نزد خود خود داشته باشد و به شما معرفي نمايد بنابراين اگر به دنبال بهترين وکيل در غرب تهران هستيد و موضوع شما خانوادگي است مثلاً در مورد طلاق سوالي داريد يا ميخواهيد در مورد حضانت فرزند امر وکالت خود را به وکيلي مطمئن بسپاريد يا اگر ملکه شما در منطقه غرب تهران وجود دارد و مي خواهيد دعاوي ملکي را مطرح نماييد مي توانيد از موسسه حقوقي تهران وکيل کمک بگيريد
- حافظ اسرار موکل بودن يکي از صفات اساسي و مهم در وکيل خوب تهران است.
رازداري و حفظ اسرار موکل يکي از وظايف قانوني وکيل خوب تهران است. وکيل خوب تهران در برابر موکلين خود موظف به حفظ اسرار مي باشد و اين وظيفه حرفه اي وکيل خوب در تهران حتي پس از پايان يا قطع رابطه وكالتي با موکل نيز بايد استمرار يابد حتي اگر اختلافي بين آنها بوجود آمده باشد و يا وکالت قبل از انجام موضوع آن از طرف وکيل خوب تهران يا موکل مرتفع شده باشد. بنابراين وکيل منعزل نيز موظف به حفظ اسرار موکل خود مي باشد. وکيل خوب تهران بايد در حفظ اسرار و اطلاعات محرمانه موکل خود نهايت تلاش خود را به عمل آورده، بطور مثال در نگهداري پرونده هاي موکلين و در دسترس نبودن آنها دقت لازم مبذول فرموده و از مکالمات دور از احتياط درباره موکل اجتناب نمايند.
در مورد حفظ اسرار موکل ماده ?? قانون وکالت ???? چنين مقرر مي دارد: « وکيل بايد اسراري را که به واسطه وكالت از طرف موکل مطلع شده و همچنين اسرار مربوط به حيثيات و شرافت و اعتبارات موکل را حفظ نمايد ».
در آئين نامه لايحه قانوني استقلال کانون وکلاي دادگستري مصوب ???? براي افشاء اسرار موکل مجازات انتظامي درجه ? يعني ممنوعيت از ? ماه تا يک سال از شغل وکالت در نظر گرفته شده است.
براي ارائه خدمات مؤثر و پيشبرد و موفقيت در يک دعوي لازم است که رابطه وکيل خوب تهران و موکل مبتني بر صداقت و اطمينان باشد. اگر چنين اعتمادي حاصل گردد و موكل وکيل خوب تهران را محرم اسرار خود بداند آنگاه است که مي تواند بدون هيچ دغدغه اي احساس امنيت و آرامش کرده و با صداقت کامل با وکيل خود گفتگو نمايد و اطلاعات لازم را در اختيار او قرار دهد و از کتمان مسائلي که گفتن آن مي تواند در سرنوشت دعوي مؤثر واقع گردد بدليل ترس از افشاء آن ها و صدمات حيثيتي خودداري ننمايد و از محرمانه ماندن اطلاعات سري اطمينان داشته باشد. مواردي که افشاء اطلاعات محرمانه توسط وکيل خوب تهران موجه است:
?- افشاء با اجازه صريح موكل
زماني که موکل به وکيل خوب تهران صراحتاً اجازه افشاء بعضي از اطلاعات محرمانه را بدهد که در اين صورت بر اساس اذن موکل مسئوليتي متوجه وکيل خوب تهران نمي باشد. در بعضي از مواقع اجازه ضمني موکل نيز مي تواند مجوزي براي افشاء اسرار باشد. البته بهتر است که در اين مورد وکيل خوب تهران احتياط لازم را انجام داده و در صورتي که اجازه ضمني را از اعمال و رفتار و يا قرارداد استنباط کرد باز هم سعي نمايد که اجازه صريح موکل را در اين مورد اخذ نمايد.
2- افشاء به حکم قانون يا دادگاه صالح
هنگاميکه افشاء به حکم قانون يا به موجب حکم دادگاه صالح باشد، وکيل خوب تهران بايد صرفاً تا حدي که در قانون با حکم دادگاه مقرر گرديده اسرار و اطلاعات محرمانه را فاش کند و از افشاء بيش از آنچه مقرر شده است
خودداري نمايد.
3- افشاء سر در اداي شهادت
در رابطه با افشاء سر در اداي شهادت نظرات متفاوتي وجود دارد. در قانون ايران نيز نصي در اين مورد مشاهده نمي شود با توجه به اينکه بر طبق اصل ?? قانون اساسي اداي شهادت اجباري نمي باشد و همچنين با عنايت به وظيفه قانوني حفظ اسرار توسط وکيل خوب تهران و جرم بودن افشاء اسرار توسط مشاغل خاص از جمله وکالت، به نظر مي رسد اداي شهادت وکيل خوب تهران در مورد اطلاعات محرمانه و جاهت قانوني نداشته باشد. البته استثنائاتي هم در اين مورد وجود دارد از جمله اداي شهادت و افشاء سر به منظور جلوگيري از وقوع جرم که اين مورد بيشتر در دادرسيهاي کيفري مطرح است.
در موارد ديگر مثل دعاوي حقوقي و مواردي که وکيل خوب تهران متوجه مي شود رازداري او باعث تضييع حقوق ديگري مي شود بايد با در نظر گرفتن وظيفه شغلي خود مبتني بر کمک به اجراي عدالت چنانکه فرموده اند: «فرشته عدالت با دو بال قضاوت و وکالت به پرواز در مي آيد» و همچنين وظيفه حفظ اسرار موکل در راه انجام شايسته اين دو وظيفه اقدام نمايد.
در رابطه با اين که بين دو وظيفه کمک به اجراي عدالت و حفظ اسرار موکل تعارض پيش مي آيد اين سؤال مطرح مي گردد که چگونه بايد عمل کرد. آيا وکيل خوب تهران بايد وظيفه شغلي خود را زير پا بگذارد و يا اينکه وظيفه قانوني حفظ اسرار موکل را ناديده بگيرد؟
به نظر مي رسد که همانگونه که در مورد تعارض دو دليل جمع بين آنها بهتر است (الجمع مهما امكن اولي من الطرح) در مورد تعارض ظاهري دو وظيفه در مورد خاص جمع بين آنها بهتر باشد. بنابراين وکيل خوب تهران بايد با خاطر نشان کردن وجدان اخلاقي و وظيفه شرعي به موکل و اينکه ممکن است حفظ اسرار او لطمه حيثيتي و يا مالي جبران ناپذيري به ديگري وارد نمايد موکل را ترغيب و تشويق به اداي شهادت و جلوگيري از تضييع ديگران نمايد.
که اين تلاش وکيل خوب تهران در واقع انجام وظيفه در راستاي مساعدت به اجراي عدالت مي باشد ولي چنانچه نتواند رضايت موکل را در اين باره جلب نمايد و افشاء موكل باعث ضرر حيثيتي به موکل گردد به نظر مي رسد وکيل خوب تهران بايد از اداي شهادت واقع اسرار موکل خود خودداري نمايد؛ زيرا اگر غير از اين باشد هرگز رابطه اعتماد و اطمينان وکيل خوب تهران و موکل برقرار نمي گردد. در موارد کيفري وقتي که موکل نزد وکيل خوب تهران اقرار به عملي مي نمايد که از نظر قوانين جرم شناخته شده است، آيا در اينجا هم وکيل خوب تهران بايد از افشاي اسرار موکل خودداري نمايد؟
البته به نظر مي رسد که در زمينه حق الهي بايد از افشاء اسرار موکل بپرهيزد اما در مواردي که اين راز داري به حق الناس خلل وارد مي آورد در واقع وظيفه رازداري وکيل خوب تهران با وظيفه اصلي وکيل که کمک به اجراي عدالت است در تعارض قرار مي گيرد که بهترين روش در حل اين مشکل استعفاء وکيل خوب تهران است.
وکيل خوب تهران موظف است پيگيري هاي لازم را جهت تعقيب و پيشبرد دعوي انجام دهد و به نحو شايسته وظايف خود را در اين مورد به انجام رساند. وکيل خوب تهران بايد نهايت تلاش خود را در پيشبرد دعوي و دفاع از موکل خود بنمايد و در مورد دعاوي که اطلاعات لازم و تخصصي در آن ندارد از قبول وکالت بپرهيزد زيرا اين عدم علم و آگاهي مي تواند نقش مؤثري در سرنوشت دعوي داشته باشد و باعث تضييع حقوق موکل گردد. وکيل خوب تهران بايد هميشه در جريان پرونده باشد و با مطالعه و توجه کامل به تنظيم لوايح دفاعيه پرداخته و در جلسات رسيدگي حضور بهم رساند و همچنين وکيل خوب تهران از اعمالي که باعث اطاله دادرسي مي گردد خودداري نمايد.
وکيل خوب تهران بايد در هنگام محاکمه حاضر شوند مگر اينکه داراي عذر موجهي براي عدم حضور باشند عذرهاي موجه براي عدم حضور در محاکمه عبارتند از: ?- فوت بستگان نسبي يا سببي تا درجه دوم از طبقه سوم ?- ابتلا به مرضي که مانع از حرکت است يا حرکت مضر تشخيص داده شود ?- حوادث قهري مثل سيل و زلزله که مانع از حضور در دادگاه است ?- وقايع خارج از اختيار وکيل خوب تهران که مانع از حضور در دادگاه شود.
وکيل خوب تهران موظف است عذر را کتباً به دادگاه اعلام نمايد و بر طبق ماده ?? قانون وکالت اطلاع وکيل خوب تهران به محاکمه در باب عذري که براي عدم حضور او پيدا شده معتبر است مگر اينکه خلافش اثبات شود که در اين صورت وکيل به مجازات انتظامي درجه ? محکوم مي گردد. قانون آيين دادرسي دادگاههاي عمومي و انقلاب ماده ?? در مورد عذرهاي موجه وکيل براي عدم حضور در محاکم است و مطابق ذيل ماده، دادگاه در صورتي به آن عذرهاي اعلام شده وکيل) ترتيب اثر مي دهد که عذر او را موجه بداند در غير اين صورت جريان محاکمه را ادامه مي دهد و مراتب را به مراجع صلاحيت دار براي تعقيب آن وکيل اطلاع خواهد داد. اما به نظر مي رسد که قانون تشکيل دادگاههاي عمومي و انقلاب مصوب ???? که حدود ?? سال بعد از قانون وکالت ???? به تصويب رسيده به جاي ترقي در احترام به وکلا که از شريفترين اقشار جامعه مي باشند. به تضعيف حقوق وکلا در اين زمينه پرداخته است. و اگر واقعا قانونگذاران ما بر اين عقيده باشند که وکيل و قاضي در بازوي عدالتند بنابراين چرا در ماده ?? قانون آيين دادرسي مدني جديد، قول وکيل را براي عذر عدم حضور در جلسه محاکمه کافي ندانسته اند ولي قانون وکالت ???? که سالها پيش تنظيم شده به اين مورد اشاره فرموده و اطلاع وکيل را کافي شمرده مگر اينکه خلاف آن ثابت شود.
وکيل خوب تهران بايد در تمام مراحل رسيدگي در جريان پرونده بوده و نظارت کامل بر اين مهم داشته باشند و در صورت صدور حکم بر عليه موکل در مواقعي که وکيل خوب تهران داراي اختيار اعتراض و پيگيري دعوي در مراحل تجديد نظر و فرجام در وکالتنامه مي باشند در صورت وجود جهات تجديد نظر و در دست بودن دلايل کافي و احتمال معقول براي موفقيت در مراحل بالاتر موظفند که در موعد مقرر قانوني نسبت به اعتراض به راي وفق مقررات قانوني اقدام نمايد. و مطابق ماده ?? قانون وکالت « وکلا بايد اثر قانوني عدم پيشرفت دعوي موکل را در امري که نسبت به آن قبول وکالت مي نمايند اعم از امور حقوقي و جزايي مخصوصا در اقامه ي دعوي جزايي و دعاوي جعل و اعسار قبل از تنظيم قرارداد حق الوكاله به موکل خاطر نشان نمايند »
رعايت مصلحت موكل
وکيل خوب تهران ملزم به رعايت مصلحت موکل مي باشد و حتي بايد مصالح موکل را بر منافع خود ترجيح دهد. در تشخيص مصلحت فقط نظر موکل شرط نيست بلکه معيار تميز و تشخيص نظر عقلا با در نظر گرفتن شرايط موکل و عرف و عادت مي باشد بنابراين اگر از نظر عقلا و عقل موردي مصلحت نباشد موکل نمي تواند به اين مورد استناد کند که او مصلحت را اينگونه ديده است عرف وکيل بر طبق مصالح موكل عمل نموده باشد نظر شخصي موکل برخلاف آن معتبر نخواهد بود. چنانچه اگر وکيل خوب تهران در حدود متعارف رفتار کرده باشد و با وجود اين عمل وکيل به مصلحت موکل نيانجامد، عمل وي در اين خصوص نافذ خواهد بود. اما اگر وکيل خوب تهران
صراحتاً در موردي موظف به انجام امري يا ممانعت از عملي باشد در اينجا نظر موکل معتبر است و بايد بر طبق آن رفتار نمايد.
ماده ??? قانون مدني مقرر مي دارد که « وکيل بايد در تصرفات و اقدامات خود مصلحت موکل را مراعات نمايد…»
وکيل خوب تهران بايد از انجام اعمالي که بر خلاف مصالح موكل است اجتناب نمايد مثلا اگر استعفا وکيل خوب تهران در مرحله اي به صلاح موكل نباشد وظيفه اخلاقي حکم مي کند که در زماني استعفا دهد که باعث ورود زيان به موکل نگردد. بايد مصلحت موکل در تمام موارد در نظر گرفته شود و بهتر اين است که وکيل خوب تهران از عملي که باعث زيان به موکل مي گردد تا حد امکان اجتناب نمايد اما در صورتي که مصالح ديگري را در نظر بگيرد و يا وظيفه شغلي و حرفه اي ايجاب نمايد و يا معذور از انجام وكالت باشد و از آنجا که عقد وکالت عقدي است جايز مي تواند هر وقت که بخواهد استعفا دهد و همچنين موکل نيز مي تواند هر زماني که بخواهد وکيل را عزل نمايد در صورتي که وکيل خوب تهران در پرونده اي استعفا داده يا عزل شود نمي تواند وکالت طرف مقابل يا شخص ثالث را در آن دعوي بپذيرد. زيرا اين امر بر خلاف مصلحت موکل است چون موكل به اعتماد و اطمينان اسرار خود را در اختيار وکيل خوب تهران قرارداده و يا مدارک را به او ارائه نموده که اين موارد مي تواند به زيان موكل واقع شود. بنابراين رعايت مصلحت موكل حتي در مواردي که رابطه حقوقي وکالت به عللي چون عزل موکل يا استعفا وکيل خوب تهران رفع شده باشد نيز بايد در نظر گرفته شود.
در بند ? ماده ?? آيين نامه لايحه قانون استقلال کانون وکلا دادگستري مورد فوق به عنوان يک تخلف و مجازات انتظامي درجه ? يعني محدوديت دائم از شغل وکالت براي آن مقرر شده است. و مطابق بند ? ماده ?? آيين نامه فوق الذكر وکيل در صورتي که استعفاء خود را از وکالت به موکل و دادگاه اطلاع ندهد يا وقتي اطلاع دهد که موکل مجال کافي براي تعيين وکيل ديگر و معرفي به دادگاه نداشته باشد» متخلف و به مجازات انتظامي درجه چهار محکوم مي شود.
در صورتي که وکيل خوب تهران مصلحت موکل را رعايت نموده و تفريط و تعدي ننمايد در مقابل خسارات وارده به موکل مسئول نمي باشد اما در صورت تقصير وکيل خوب تهران در صورتي که عرفاً وکيل مسبب ورود زيان محسوب گردد مسئول خواهد بود (ماده ??? قانون مدني) ولي وکالت باطل نمي گردد.
وفاداري و امانت داري نسبت به موکل
وکيل خوب تهران موظف است پيگيري هاي لازم را جهت تعقيب و پيشبرد دعوي انجام دهد و به نحو شايسته وظايف خود را در اين مورد به انجام رساند. وکيل خوب تهران بايد نهايت تلاش خود را در پيشبرد دعوي و دفاع از موکل خود بنمايد و در مورد دعاوي که اطلاعات لازم و تخصصي در آن ندارد از قبول وکالت بپرهيزد زيرا اين عدم علم و آگاهي مي تواند نقش مؤثري در سرنوشت دعوي داشته باشد و باعث تضييع حقوق موکل گردد. وکيل خوب تهران بايد هميشه در جريان پرونده باشد و با مطالعه و توجه کامل به تنظيم لوايح دفاعيه پرداخته و در جلسات رسيدگي حضور بهم رساند و همچنين از اعمالي که باعث اطاله دادرسي مي گردد خودداري نمايد.
بهترين وکيل تهران ، ايجاد نهاد وکالت را بايد نتيجه حس عدالت خواهي در جوامع دانست. تاريخچه وکالت در هر کشور وابسته به تاريخ حقوق و تمدن آن کشور است.
تمام قضات فاضل و پاي بند به اصول اخلاقي و ارزش هاي برتر اجتماعي هميشه اين سؤال و اين دغدغ? فکري را داشته اند: «گر چه آراء من هميشه منطبق و مستند به قانون و قواعد حقوقي بوده است ولي من تا چه اندازه توانسته ام در آراء و احکام صادره خود را به عدالت نزديک و نزديکتر نمايم؟»
بسيار ديده مي شود که ما آراء و احکام خود را دقيقاً و صحيحاً بر مبناي حقوقي صادر کرده ايم ولي در صدور آن رأي عدالت اجرا نشده است.
پديده سومي که جدا از حقوق و عدالت، مد نظر جامعه است، احقاق حق مي باشد. حقي که اعم از مالي يا غيرمالي، جامعه به عنوان يک امتياز براي ما ايجاد کرده است و به رسميت شناخته و ساير افراد ملزم به قبول و رعايت آن مي باشند؛ مانند حق مالکيت.
غالب افراد جامعه مي دانند که چه حق يا حقوقي دارند، ولي اشکال در اينست که نمي دانند در صورت نقص آن چگونه بايد آن حق را به دست آورند. پديد? احقاق يک امر حقوقي و يک امر فني و تخصصي است که از طريق مقامات قضائي و بهترين وکيل تهران بايد کسب و حفظ و حمايت شود.
وکيل و وکالت يکي از ابزارهاي اساسي در زمين? آگاهي از حقوق و اجراي عدالت و احقاق حق مردم جامعه به شمار مي رود.
متأسفانه جامعه ما نسبت به اين نهاد آشنائي و دانش زيادي ندارد؛ گرچه از پيدايش آن بيش از نيم قرن مي گذرد. بسيار ديده شده که شخصي به دادگاه براي احقاق حق از دست رفت? خود مراجعه مي نمايد ولي چون با روند دادرسي و کم و کيف آن آشنا نيست، دادخواست يا درخواست خود را ناقص و اشتباه مي نويسد و لذا به آنچه مي خواهد نمي رسد. برعکس در غالب کشورهاي اروپايي، مردم حتي براي کوچکترين مشکل خود، مثلاً مراجعه به وزارت دارايي و پرداخت ماليات، با وکيل مشاوره مي نمايند تا دچار مشکلات و گرفتاريهاي بعدي و يا قانوني نشوند.
غالب افراد جامعه قانون و قواعد حقوقي را نمي دانند و با آن آشنا نيستند و لزومي هم ندارد که با اين مفاهيم آشنايي داشته باشند. در جوامع امروز، امور و کارها بسيار حالت تخصصي دارد، چنانچه بسياري از ما با دانش پزشکي آشنا نيستيم و نمي توانيم در اين زمينه کارائي داشته باشيم مگر آنکه خود پزشک متخصص باشيم…
اهميت نقش وکلا در اجراي عدالت تا بدانجاست که امروزه يکي از اصلي ترين معيارهاي سنجش عدالت دستگاه قضايي در جوامع، حق دفاع و داشتن وکيل و آزادي و استقلال وکلا در انجام وظايف حرفه اي مي باشد؛ زيرا عدالت واقعي محقق نمي گردد مگر اينکه اصحاب دعوي و وکلاي آنان بتوانند بدون هيچ ترس و واهمه اي اظهارات و مدافعات خود را آزادانه بيان نمايند و قاضي نيز بتواند با استقلال تام تصميمات لازم را اتخاذ نمايد.
وکلا مدافعان حق و بازوي عدالتند و جهت انجام وظيفه به نحو مؤثر و مطلوب و در راستاي اعتلاي منزلت وکالت ملزم به رعايت اصول اخلاق حرفه اي مي باشند. حساسيت شغل وکالت ايجاب مي نمايد که وکلا به وظايف حرفه اي خود اهتمام بيشتري ورزند؛ زيرا تخطي و قصور در انجام تکاليف قانوني توسط وکيل ميتواند لطمات مالي، اعتباري، شخصيتي و حتي جاني جبران ناپذيري به موکل وارد آورد.
بهترين وکيل تهران دادگستري به اشخاصي اطلاق مي شود که به موجب قوانين به عنوان وکيل در محاکم پذيرفته مي شوند، تا قبل از سال 1379 تنها مرجع صدور پروانه وکالت کانون وکلاي دادگستري بود اما پس از تصويب قانون برنامه سوم توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي جمهوري اسلامي ايران به موجب ماده 187 و آئين نامه اجرائي آن قوه قضائيه نيز به موازات کانون وکلاي دادگستري مبادرت به صدور پروانه مشاوره حقوقي و وکالت مي نمايد.
موسسه حقوقي تهران وکيل با برخورداري از صدها وکيل باتجربه و حرفه اي و مشاوران متخصص در زمينه مسائل حقوقي و کيفري و با سال ها سابق? درخشان و موفقيت هاي فراوان، افتخار اين را دارد که به تمامي عزيزاني که درصدد احقاق حق خود و آگاهي از حق و حقوقشان هستند ياري رساند.
هر چند که بعضي از نويسندگان کلي? وظايف حرفه اي را تحت عنوان اخلاق حرفه اي آورده اند اما در اينجا ما به علت اهميت موضوع، حساسيت و ظرافت شغل وکالت وظايف حرفه اي وکيل نسبت به موکل را در يک تقسيم بندي 3 گانه به شرح ذيل مورد بررسي قرار مي دهيم:
1- وظايف و تعهدات قراردادي.
2- وظايف و الزامات قانوني.
3- وظايف اخلاقي.
تکاليف و وظايف قراردادي آن دسته از الزاماتي است که به موجب قرارداد وکالت بر عهده وکيل و موکل قرار مي گيرد. وکيل تهران موظف است که به نحو شايسته تمام تعهدات خود را ايفاء نمايد. اين تعهدات قراردادي مي تواند به صورت تعهدات صريح يا ضمني باشد؛ يعني اينکه ممکن است به صورت شرط ضمن عقد آورده شده باشد يا اينکه عقد وکالت متبايناً بر اساس آن منعقد شده باشد و از شروط ضمني باشد.
اخلاق حرفه اي ايجاب مي نمايد که وکلا در قبول وکالت هر چند که بر اساس اصول حقوقي مدارک و دلايل ابزاري موکل را در جهت طرح دعوي يا دفاع از موکل کافي بدانند نبايد به موکل وعده قطعي و صد در صد براي کسب نتيجه و موفقيت در دعوي را بدهند؛ زيرا موفقيت يک دعوي به عوامل متعددي بستگي دارد از جمله ممکن است دلايل و مدارک جديدي در جريان دادرسي از طرف مقابل ارائه گردد و همچنين پيچيدگي امر قضاء و عوامل متعدد ديگري که مي تواند در سرنوشت يک دعوي مؤثر واقع گردد و بنابراين وکيل بايد با صداقت کامل و بر اساس دلايل و مدارک موجود و در صورت وجود پرونده پس از مطالع? آن و در نظر گرفتن تمامي عوامل مؤثر در قضيه احتمال موفقيت و شکست در دعوي را صادقانه به موکل خاطر نشان نمايد تا در صورتي که موکل مصلحت بداند به جاي رسيدگي قضايي در دادگستري که اصولاً پر هزينه و زمان بر است در دعوايي که موفقيت در آن مشکوک است به روشهاي ديگر متوسل شده و از طريق سازش و داوري به حل و فصل دعوي مبادرت نمايد.
تعهد به نتيجه
تعهدات وکيل اصولاً تعهد به وسيله است مگر در موردي که تعهد به نتيجه کرده باشد که اگر اين تعهد مربوط به نتيجه دادرسي باشد در واقع برخلاف اخلاق حرفه اي است.
اما در صورتي که وکيل در پرونده اي صراحتاً تعهد به نتيجه نکند ولي دريافت حق الوکاله خود را موکول به
گرفتن نتيج? مطلوب در دادرسي نمايد آيا اين عمل او خلاف رفتار حرفه اي شغل وکالت است؟
در پاسخ به اين سؤال بايد يادآور شويم که اصل بر اين است که تعهدات وکيل تعهد به وسيله است نه تعهد به نتيجه و اگر صراحتاً تعهد به نتيجه نکرده باشد نمي توان موکول کردن دريافت حق الوکاله را به نتيجه دعوي دليل بر تعهد به نتيجه کردن وکيل دانست؛ زيرا حق الوکاله از حقوق وکيل است که مي تواند از ابتداي دعوي يا در هر زمان نسبت به آن موکل را ابراء نمايد و حتي نبايد موکول کردن حق الوکاله به پايان دادرسي يا گرفتن نتيج? مطلوب در دعوي را قرينه بر اين دانست که وکيل تعهد به نتيجه نموده است.
پس از تحقق عقد وکالت و تنظيم وکالتنامه است که رابط? حقوقي بين وکيل و موکل ايجاد مي گردد و اين رابطه حقوقي است که حقوق و تکاليفي را براي آنها بوجود مي آورد. بنابراين قرارداد وکالت در واقع ايجاد کنند? تعهدات قراردادي و پيش شرطي براي الزامات قانوني وکيل در مقابل موکل است. زيرا پس از تحقق عقد وکالت و ايجاد رابطه حقوقي بين وکيل و موکل تعهدات قانوني نسبت به موکل بر عهد? وکيل مستقر مي گردد.
اگرچه که بسياري از الزامات قانوني که در قانون وکالت آورده شد مانند: حفظ اسرار موکل، وفاداري و امانت داري در واقع يک تعهد قراردادي نيز مي باشد مسلماً در هنگام انعقاد عقد وکالت اين موارد بصورت شرط تباني و ضمني نيز وجود داشته است. اينگونه وظايف هم داراي چهره قراردادي و هم قانوني مي باشد.
وظايف قانوني وکيل دادگستري نسبت به موکل که در قوانين احصاء گرديده عبارتند از:
1- صداقت و درستکاري.
2- رعايت حدود اختيارات در وکالت.
3- حفظ اسرار موکل.
4- پيگيري و مراقبتهاي لازم در تعقيب دعوي.
5- رعايت مصلحت موکل.
6- وفاداري و امانت داري نسبت به موکل.
7- تشويق به سازش.
وکلا و بهترين وکيل تهران علاوه بر وظايفي که نسبت به موکل، کانون وکلا و دادگستري دارا مي باشند. در مقابل آحاد مردم نيز وظايف را به عهده دارند که به صرف انتخاب شغل وکالت مکلف به ايفاء و اداي اين تکاليف و وظايف نسبت به عموم و مردم و جامعه مي گردند. از آن جمله مي توان وظايف وکيل در اجراي اصل 35 قانون اساسي را نام برد.
مطابق اين اصل «در همه دادگاه ها طرفين دعوي حق دارند براي خود وکيل انتخاب نمايند و اگر توانايي انتخاب وکيل را نداشته باشند براي آنها امکانات تعيين وکيل فراهم گردد». و همچنين ماده واحده مصوبه مجمع تشخيص مصلحت نظام در خصوص انتخاب وکيل توسط طرفين دعوي مصوب 1370 مقرر ميدارد: «اصحاب دعوي حق انتخاب وکيل دارند و کليه دادگاههايي که به موجب قانون تشکيل مي شوند مکلف به پذيرش وکيل مي باشند.»
هر چند بنابر اطلاق اصل 35 قانون اساسي حق انتخاب وکيل براي تمام اقشار مردم صرف نظر از مذهب، قوميت و جنسيت آنها در نظر گرفته شده است. در منشور حقوق و مسئوليت هاي زنان در نظام جمهوري اسلامي ايران بند 137، حق استفاده از وکيل و مشاوره حقوقي در دادگاه ها و يا ساير مراجع قانوني براي زنان ملحوظ گرديده است.
منبع: